dijous, 2 de febrer del 2012

US PRESENTO AL MEU SUBMINISTRADOR:
TOP CYCLING
Abat Llort, 5 - 43800 Valls
Tlf. i Fax: 977612343
E-mail: topcycling@gmail.com


L'empresa Top cycling , es va fundar en 1993 , amb una idea molt clara , oferir un bon servei , uns productes de primera línia i uns preus molt competitius. Aquests tres principis han estat fonamentals per al nostre posicionament en el mercat.
En els inicis ho vam formar Albert Gils i Miguel Angel Iglesias , dos companys d'entrenament que vam unim els nostres esforços per a consolidar els nostres objectius , però Albert Gils després d'haver estat colzeç a colze en el negoci durant 5 anys , va decidir deixar Top Cycling com soci , però no com col·laborador

 LES NOSTRES MARQUES
TREK , Proflex , Bottechia , K2 , BH , Msc, Mount Gambier , Colango, Pinarello, Dynatek , Isaac ,Catlike , Giro , Troy lee ,Marzocci, Rockshok , Mavic , Rolf, Bontrager,Shimano ,Campagnolo , i moltes més

Ara al costat d'Antonia Torrijos ,copropietària de Top cycling , que realitza la gestió comercial des de 1998.
La selecció dels productes que tenim en Top Cycling , és realitzada per Miguel Angel Iglesias , excorredor professional que durant 11 temporades va estar competint en la proves amb mes prestigi del calendari professional.
Tots aquests anys de competició , han servit per a aprendre quins productes són els més adients per cada client.
En top cycling trobaràs la millor selecció de bicicletes i accessoris.

ARTICLE REFERENT A ELLIPTIGO
De la mà d’Hèctor Calvo, atleta del FACVAC, i de la botiga Top Cycling de Valls arriba a Valls una novetat dins del món del ciclisme i l’atletisme. Es tracta de l’ElliptiGo, un nou producte americà que es va començar a comercialitzar als Estats Units i que ja ha arribat a l’Estat espanyol.
ElliptiGo representa una nova categoria del producte: és l’híbrid entre una màquina el·líptica i una bicicleta i el que fa és permetre circular l’usuari sense quedar-se a casa.
L’empresa de l’ElliptiGo va decidir organitzar una distribuïdora a Europa i Hèctor Calvo n’és el primer distribuïdor que hi ha a l’Estat espanyol i el primer que disposa de l’ElliptiGo. L’empresa Top Cycling serveix de referència: “Es tracta d’un producte tan nou que cal donar instruccions individualitzades”, explicava Hèctor Calvo.
El producte, a poc a poc, va ser mostrat i el primer indret on es va poder observar aquest invent va ser a Valls, on la gent que veia l’ElliptiGo es quedava meravellada: “Ràpidament, la gent en veu els avantatges”, deia Calvo.
L’Elliptigo és una màquina el·líptica que exercita els músculs com una cursa a peu, però sense l’impacte de la cursa. Segons Calvo, “l’usuari es cansa més, però les articulacions i la musculatura no pateixen gaire.”
El que pretén l’ElliptiGo és unir el món de la bicicleta i l’atletisme en una màquina, que es pot introduir en el sistema d’entrenament d’aquests dos esports. La velocitat màxima que pot agafar és d’uns 35 o 40 km/hora. La velocitat, però, no és un factor determinant a l’hora d’interessar-se pel producte: “No ho venem en aquest aspecte i també és la intenció dels possibles compradors. L’important és exercitar-se amb un impacte menor cap a les articulacions”, afegia el representant de l’Estat espanyol de la marca ElliptiGo.
Calvo ha fet presentacions d’aquest aparell a Valls, Tarragona i Reus i, en aquestes ciutats, la gent ha tingut comentaris favorables i s’han quedat sorpresos de veure l’aparell; però la gent, quan ho prova, n’entén els beneficis: “Visualment, capta molt l’atenció”, deia Miquel Àngel Iglesias, que ho ha pogut veure personalment. Seguia dient que “totes les proves que hem fet tenen una valoració molt positiva.”
Tot i no tenir seient, l’adaptació per circular sense seient és molt ràpida: “S’aconsegueix en segons”, deia Calvo, i això fa que la gent en vegi ràpid els avantatges. S’ajunten dos mons, el de la roda amb el de córrer, i això suposa un impuls per a Top Cycling, perquè sempre és una empresa capdavantera amb productes nous i genera noves vendes en un mercat en què, a causa de la crisi, pot donar un bon impuls.
Un EllitptiGo per 2.500 €
El preu, a primera vista, espanta, però Calvo explicava que “el que interessa és promocionar-ho i el client ho comprarà si veu els beneficis que aporta. És una màquina que pel preu ofereix el que val. Un cop la gent la prova i veu què els aporta, el preu queda en un segon terme.”
Hèctor Calvo aprofitarà caps de setmana per seguir promocionant l’ElliptiGo en ciutats com Sitges, Cambrils, Salou, Barcelona… i deia convençut que durant aquest 2011 l’aparell tindrà molta sortida.
Miquel Àngel Iglesias, exciclista professional i dirigent de Top Cycling, feia una valoració de l’aparell: “Té un ampli mercat en què poden accedir esportistes que no tinguin cap mena de lesió i que vulguin millorar la seva condició física; i després també va dirigida a esportistes o no esportistes que hagin tingut alguna mena de lesió, ja que, al no haver-hi cap mena d’impacte muscular, podran fer una bona preparació” i destacava que hi ha una diferència molt gran entre una màquina el·líptica en un lloc obert i en un de tancat.
L’ElliptiGo ocasiona un desgast energètic, però no muscular i es poden cremar, aproximadament, unes 1.000 calories en una hora: “És un bon complement per a un esportista”, afegia Iglesias.
Al ser una màquina tan nova, encara s’està investigant quina és la millor tècnica per aquesta bicicleta: “S’ha d’assessorar la gent sobre quant de temps s’ha d’utilitzar, per on s’ha de circular, quines són les tècniques de conducció…”, deia Calvo, que ja té dos clients, un de Mallorca i un altre d’Alcoi.

No pretén substituir la bici

ElliptiGo no pretén substituir la bicicleta. Tot al contrari, la complementa. I també complementa els mètodes d’entrenament de triatletes, atletes i ciclistes. Els dos primers, tot buscant reduir els impactes dels entrenaments de la cursa a peu, i en el cas del ciclistes, evitant, en els períodes de pretemporada, qualsevol lesió articular o muscular quan descansen de la bicicleta.
El disseny de l’ElliptiGo fa innecessari el seient, amb la qual cosa reduïm al mínim els impactes a la columna; les seves àmplies plataformes de fibra de carboni, les bieles amb diferents posicions d’ancoratge per a diferents llargades de passa i la tija de manillar regulable en alçada n’asseguren una adaptació adient a tota mena de persones entre 1,5 i 1,95 metres. De fet, ElliptiGo només es presenta en una talla única: només col·locant els esmentats punts de regulació de manera senzilla a la mida de cada persona tenim la nostra ElliptiGo preparada per sortir al carrer.
I, pel que fa a la resta d’elements de la part cíclica, exactament igual que qualsevol bicicleta convencional urbana: frens de fricció i canvi de vuit velocitats integrades a l’eix posterior. No en necessitem més. ElliptiGo no és una bicicleta per competir, està pensada per gaudir des del primer moment i no presenta cap complicació tècnica ni de manteniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.